Βρες το πλησιέστερο κατάστημα

Βρες κατάστημα

Επικοινώνησε με έναν ειδικό

Επικοινώνησε μαζί μας

Συχνές ερωτήσεις

Παραγγελία

 • Ποια είναι τα οφέλη των ηλεκτρικών οχημάτων Silence;

  Είναι αθόρυβα, άνετα, φιλικά προς το περιβάλλον, και σχεδόν χωρίς συντήρηση. Επιταχύνουν ταχύτερα από τα συμβατικά οχήματα, είναι πιο σταθερά στην οδήγηση και το κόστος χρήσης τους είναι έως και 85% μικρότερο.

 • Τι τύπο άδειας χρειάζομαι;
  • Τα e-Scooter S01, S01+ και S02 HS είναι ισοδύναμα με σκούτερ κατηγορίας 125cc, το οποίο σημαίνει ότι χρειάζεσαι μία από τις ακόλουθες άδειες:
   • Δίπλωμα μηχανής κατηγορίας Α1.
   • Δίπλωμας αυτοκίνητου Β, για τουλάχιστον έξι (6) χρόνια, με ηλικία οδηγού άνω των 27 ετών, και υποχρεωτική παρακολούθηση πέντε (5) μαθημάτων οδήγησης σε σχολή οδηγών.
  • Το e-Scooter S02 LS απαιτεί δίπλωμα οδήγησης μηχανής ΑΜ και ηλικία οδηγού 16 ετών και άνω.
  • Το Nanocar S04 απαιτεί δίπλωμα αυτοκίνητου.
 • Πόσα χρήματα εξοικονομώ με ένα e-Scooter Silence, σε σχέση με ένα συμβατικό;

  Ένα e-Scooter Silence χρειάζεται λιγότερη συντήρηση, καθώς οι ηλεκτρικοί κινητήρες δεν έχουν πολλά κινούμενα μηχανικά μέρη, οπότε η συντήρησή του περιορίζεται σε ελαστικά και φρένα. Επομένως, η συνολική εξοικονόμηση από τα service του είναι περίπου 225 € για κάθε 5.000 χλμ.

  Σχετικά με την κατανάλωση, για κάθε 100 χλμ. που διανύεις, το σκούτερ χρησιμοποιεί περίπου 5,84 kW/h. Λαμβάνοντας υπ’ όψιν ότι η μέση τιμή της kW/h είναι 0,35 € (Νοέμβριος 2022), το κόστος ανέρχεται στα 2,04 € ανά 100 χλμ. 

  Ένα σκούτερ με κινητήρα εσωτερικής καύσης με τα ίδια χαρακτηριστικά, χρησιμοποιεί 4 λίτρα καυσίμου ανά 100 χλμ., και με το κόστος της βενζίνης να είναι 2,104€ κατά μέσο όρο (Υπολογισμένη μέση τιμή 10/11 Νοέμβριος 2022), θα ξόδευες 8,416€ ανά 100 χλμ.
   

 • Τι μπαταριά διαθέτουν τα ηλεκτρικά οχήματα Silence;

  Όλα τα οχήματα της Silence έχουν την ίδια μπαταρία, την οποία μπορούν και να ανταλλάζουν. Τη LiFePO4, λιθίου
  5,6 kW, που είναι αφαιρούμενη και τύπου τρόλεϋ.Τα e-Scooter χρησιμοποιούν μία, ενώ το Nanocar δύο.

 • Πόσος χρόνος χρειάζεται για να φορτίσει η μπαταρία;

  Γενικά, μια πλήρης φόρτιση από 0 έως 100% διαρκεί περίπου 6 ώρες.
  Ωστόσο, δε συνιστούμε να αδειάζεις εντελώς την μπαταρία. Είναι πάντα καλύτερο να τη φορτίζεις συχνά και να μην περιμένεις να πέσει χαμηλά το επίπεδο φόρτισης.
  Επίσης, είναι σημαντικό να τη φορτίζεις μία φορά τον μήνα, ώστε να είσαι μέσα στην εγγύηση καλής λειτουργίας της μπαταρίας, η οποία έχει διάρκεια 3 χρόνων.

 • Πώς φορτίζω την μπαταρία;

  Όλα τα οχήματα της Silence διαθέτουν αφαιρούμενη μπαταρία, τύπου τρόλεϊ, η οποία μπαίνει, βγαίνει, μετακινείται άνετα, και φορτίζεται σε οποιαδήποτε απλή πρίζα, με ένα απλό καλώδιο με βύσμα τύπου SCHUKO (παρέχεται μαζί με την αγορά). Φυσικά, μπορείς να τη φορτίζεις με το καλώδιο και όσο είναι επάνω στο e-Scooter/Nanocar σου.

 • Τι διάρκεια ζωής έχουν οι μπαταρίες;

  Οι μπαταρίες της Silence υπερβαίνουν το 97% της χωρητικότητάς τους, ακόμα και μετά από 1.000 κύκλους φόρτισης. Κατασκευάζονται στην Ισπανία με ευρωπαϊκά πρότυπα ποιότητας και, αν υπάρχει κάποιο πρόβλημα, μπορούν να αντικατασταθούν ή να επισκευαστούν.

 • Τι εγγύηση έχουν τα οχήματα Silence;

  Τα οχήματα έχουν 2 χρόνια εγγύηση, ενώ οι μπαταρίες 3.
  Σημαντικό: Η μπαταρία πρέπει να φορτίζεται τουλάχιστον μία φορά τον μήνα, διαφορετικά ακυρώνεται η εγγύηση.